Elbasan, rrugë në qytet

Pjesë e Elbasan, rrugë në qytet

Renditja: 4372 (1 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Elbasan, rrugë në qytet”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8152

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.