Elbasan, pazari i Elbasanit

Pjesë e Elbasan, pazari i Elbasanit

Renditja: 1915 (5 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Elbasan, pazari i Elbasanit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8154

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.