Elbasan, vizita e Mussolinit në Krastë

Pjesë e Elbasan, vizita e Mussolinit në Krastë

Renditja: 3650 (2 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Elbasan, vizita e Mussolinit në Krastë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8159

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.