Pamje e brendshme e Manastirit të Shijonit

Pjesë e Pamje e brendshme e Manastirit të Shijonit

Renditja: 627 (20 shikime)

“Pamje e brendshme e Manastirit të Shijonit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8309

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.