for
Daiu

  • Mehmet Daiu - Mësues i merituar

    Njëri nga arsimtarët e talentuar elbasanas që nuk pranoi ofertën për të punuar në universitetin ku përfundoi me rezultate të shkëlqyera sudimet e larta, në Zvicër për të vuajtur më pas në burgjet e komunizmit.

  • Shefqet Daiu (1882-1946)

    Nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë dhe avokati i Ismail bej Qemalit (Vlora)

Arkivat e zonave të tjera