Na kontaktoni

 

Për më shumë informacion mbi aktivitetin dhe projektet e ADE, nëse jeni të interesuar për të ofruar bashkëpunimin tuaj në projektet te shoqatës ADE ose dëshironi të sillni materiale për Arkivin Digjital Shqiptar, na kontaktoni në adresën e mëposhtme:

 

 

Arkiva Dixhitale Elbasan

Bulevardi Aqif Pasha

Hotel Skampa, Kati i tretë, Zyra nr 313

Elbasan, Albania

email: info@elbasaniad.org

 

Arkivat sipas zonave