Dokumente nga Komisioni Ballkanik XIII

Item

Titulli (Dublin Core)
Dokumente nga Komisioni Ballkanik XIII
Autori (Dublin Core)
Franz Seiner
Botuar më (Schema)
1922
Përshkrimi (Dublin Core)
Rezultatet e Censusit në Shqipëri - gjatë pushtimit nga trupat austro-hungareze 1916-1918
Botuesi (Dublin Core)
Akademia e Shkencave Vienë
Item sets

Franz Seiner, “Dokumente nga Komisioni Ballkanik XIII”, Akademia e Shkencave Vienë, Biblioteka Online, accessed June 13, 2021, https://adsh.al/s/biblioteka/item/17959

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

New Tags

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA