Edukata Fetare e Moraie, pjesa I

Item

Titulli (Dublin Core)
Edukata Fetare e Moraie, pjesa I
Autori (Dublin Core)
Haki Sharofi
Përshkrimi (Dublin Core)
Për klasën e dytë të shkollave fillore
Botuesi (Dublin Core)
Komuniteti Mysliman Shqiptar
Shtëpia Botuese (Schema)
Shtypshkronja "Shkodra"
Pronësia Intelektuale (Dublin Core)
Publike
Të drejtat e përdorimit (Dublin Core)
Publike
Burimi (Dublin Core)
Biblioteka e Z. Ismail Xhaja
Dhuruesi (Dublin Core)
Z. Arben Xhaja
Botimi (Bibliographic Ontology)
I parë
Date (Dublin Core)
1940
Place (Bio)
Tiranë
Item sets

Haki Sharofi, “Edukata Fetare e Moraie, pjesa I”, Komuniteti Mysliman Shqiptar, 1940, Biblioteka Online, accessed June 13, 2021, https://adsh.al/s/biblioteka/item/18338

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

New Tags

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA