Këndime Englisht-Shqip or Albanian-English Reader

Item

Titulli (Dublin Core)
Këndime Englisht-Shqip or Albanian-English Reader
Autori (Dublin Core)
Margaret Hasluck
Botuar më (Schema)
1932
Përshkrimi (Dublin Core)
Sixteen Albanian Folk-Stories Colleted and Translated, with Two Grammars and Vocabularies by Margaret M. Hasluck. B.A. (CANTAB.), M.A. (ABERD.) Formerly Wilson Travelling, Fellov in Aberdeen University
Shtëpia Botuese (Schema)
Cambrige University Press
Dhuruesi (Dublin Core)
Z. Hysen Harja
Item sets

Margaret Hasluck, “Këndime Englisht-Shqip or Albanian-English Reader”, Biblioteka Online, accessed June 13, 2021, https://adsh.al/s/biblioteka/item/18425

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

New Tags

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA