Durrës 1914, çaste nga homazhet shtetërore të kryera në nder të Kolonelit Tomson

1914

by Nga koleksioni fotografik Let Heven (1906-1941)

Durrës 1914, çaste nga homazhet shtetërore të kryera në nder të Kolonelit Tomson, i rënë në fushën e betejës përballë kryengritësve. Në foto dallohet edhe Princ Vidi

Të dhëna

Përshkrimi
Durrës 1914, çaste nga homazhet shtetërore të kryera në nder të Kolonelit Tomson, i rënë në fushën e betejës përballë kryengritësve.
Në foto dallohet edhe Princ Vidi
Data
1914
Autori/Krijuesi
Nga koleksioni fotografik Let Heven (1906-1941)
Origjina
Arkiva Hollandeze
Formati
.jpg
Zona
Sheshi përpara hyrjes së portit, Durrës

Grupet e materialeve

Nga koleksioni fotografik Let Heven (1906-1941), “Durrës 1914, çaste nga homazhet shtetërore të kryera në nder të Kolonelit Tomson”, 1914, Durresi, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/durresi/item/25549

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera