Fotografim ajror i Durrësit vitit 1927

1927

Godina e madhe pa çati në fotot është Konaku, ndërtesa ku qëndroi Princ Vidi. Sot Veliera

Të dhëna

Përshkrimi
Godina e madhe pa çati në fotot është Konaku, ndërtesa ku qëndroi Princ Vidi. Sot Veliera
Data
1927
Kontribuesi
Z. Aleksandër Cangonja
Formati
.jpg
Zona
Durrës

Grupet e materialeve

“Fotografim ajror i Durrësit vitit 1927”, 1927, Durresi, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/durresi/item/26039

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera