Letër drejtuar Fan Nolit nga një grup elbasanasish, 1924

1924

Të dhëna

Titulli
Letër drejtuar Fan Nolit nga një grup elbasanasish, 1924
Data
1924
Kontribuesi
Dr. Shefqet Deliallisi
Burimi
Arkivi digjtial i Dr. Shefqet Deliallisit

“Letër drejtuar Fan Nolit nga një grup elbasanasish, 1924”, 1924, Elbasani, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/12354

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera