Letër Drejtuar Lef Nosit nga Filip Papajani, 1930

1930-10-17

Të dhëna

Titulli (Dublin Core)
Letër Drejtuar Lef Nosit nga Filip Papajani, 1930
Kontribuesi (Dublin Core)
Dr. Shefqet Deliallisi
Data (Dublin Core)
October 17, 1930
Burimi (Dublin Core)
Arkivi digjtial i Dr. Shefqet Deliallisit

“Letër Drejtuar Lef Nosit nga Filip Papajani, 1930”, 1930-10-17, Elbasani, aksesuar më 13 qershor 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/12356

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera