Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942

by Lef Nosi

Të dhëna

Titulli
Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942
Dërguesi
Lef Nosi
Dërguar nga
1942
Burimi
Arkivi i familjes Dakli
Kontribuesi
Familja Dakli
Data e krijimit
1942

Grupet e materialeve

Lef Nosi, “Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942”, Elbasani, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/12522

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera