Urdhëri i arrestimit për Lef Nosin si botues i gazetës Tomorri.

1910-08-24

Të dhëna

Titulli
Urdhëri i arrestimit për Lef Nosin si botues i gazetës Tomorri.
Data
August 24, 1910
Kontribuesi
Z. Ermal Nurja
Burimi i materialit
Arkivi i Presidencës së Republikës së Turqisë
Përmbajtja

Grupet e materialeve

“Urdhëri i arrestimit për Lef Nosin si botues i gazetës Tomorri.”, 1910-08-24, Elbasani, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/16780

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera