Aprovimi i dënimit me vdekje për mësuesin Kamer Kazazi, 23 Nëndor 1948

1948-11-23

Të dhëna

Titulli (Dublin Core)
Aprovimi i dënimit me vdekje për mësuesin Kamer Kazazi, 23 Nëndor 1948
Data (Dublin Core)
1948-11-23
Kontribuesi (Dublin Core)
Z. Fetah Biza
Burimi i materialit (Dublin Core)
Arkivi i Z. Tomorr Kazazi

Grupet e materialeve

“Aprovimi i dënimit me vdekje për mësuesin Kamer Kazazi, 23 Nëndor 1948”, 1948-11-23, Elbasani, aksesuar më 13 qershor 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/18645

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera