Internati i nxënësve të shkollës Normale 1939

1939

Kjo godinë është internati, ku strehoheshin studentët e Normales së Elbasanit në vitet 1948-1942, ishte pronë e Ali Agjah bej Biçakçiu.

Të dhëna

Titulli (Dublin Core)
Internati i nxënësve të shkollës Normale 1939
Përshkrimi (Dublin Core)
Kjo godinë është internati, ku strehoheshin studentët e Normales së Elbasanit në vitet 1948-1942, ishte pronë e Ali Agjah bej Biçakçiu.
Kontribuesi (Dublin Core)
Z. Myrteza Poshi
Data (Dublin Core)
1939
Copyright (Bibframe)
Kontribuesi
Origjina (Dublin Core)
Arkivi i Z. Reis Poshi
Periudha (Dublin Core)
1938 – 1939
Zona (Dublin Core)
Elbasan

“Internati i nxënësve të shkollës Normale 1939”, 1939, Elbasani, aksesuar më 13 qershor 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/18880

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera