Faqja e parë e dorëshkrimit të Kristoforidhit "Gjahu i Malësorëve", 1884

1884

Të dhëna

Titulli
Faqja e parë e dorëshkrimit të Kristoforidhit "Gjahu i Malësorëve", 1884
Data
1884
Kontribuesi
Z. Genc Tirana
Zona

Grupet e materialeve

“Faqja e parë e dorëshkrimit të Kristoforidhit "Gjahu i Malësorëve", 1884”, 1884, Elbasani, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/19142

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera