Ekipi i pingpongut, Elbasan 1981

1981

by I panjohur

Rreshti lart nga e majta: Greta Kovaçi, Shefikat Kovaçi (trajnere e pingpongut), Reshit Haxhihyseni (trajner i të rinjëve të pingpongut), Kozata Lufa, Rreshti poshtë nga e majta: - ---, Lorina Sefa, ---, Miranda Haka, Jeta ---.

Të dhëna

Titulli
Ekipi i pingpongut, Elbasan 1981
Krijuesi
I panjohur
Përshkrimi
Rreshti lart nga e majta: Greta Kovaçi, Shefikat Kovaçi (trajnere e pingpongut), Reshit Haxhihyseni (trajner i të rinjëve të pingpongut), Kozata Lufa,
Rreshti poshtë nga e majta: - ---, Lorina Sefa, ---, Miranda Haka, Jeta ---.
Kontribuesi
Zj. Shefikat Kovaçi
Data
1981
Origjina
Arkivi i Familjes Kovaçi
Formati
JPG
Zona
Elbasan

I panjohur, “Ekipi i pingpongut, Elbasan 1981”, 1981, Elbasani, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/19347

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera