10 sportistët më të mirë të vitit 1982 në Elbasan

1982

Të dhëna

Titulli
10 sportistët më të mirë të vitit 1982 në Elbasan
Kontribuesi
Zj. Shefikat Kovaçi
Data
1982
Origjina
Arkivi i Familjes Kovaçi
Formati
JPG
Zona
Elbasan
Lënda
Sporti

“10 sportistët më të mirë të vitit 1982 në Elbasan”, 1982, Elbasani, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/19349

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera