Mësuesi Ymer Shypheja me nxënësit e tij në Ferizaj.

Të dhëna

Titulli
Mësuesi Ymer Shypheja me nxënësit e tij në Ferizaj.
Kontribuesi
Z. Endrit Reka
Periudha
1940 – 1944
Materiali
Fotografi

“Mësuesi Ymer Shypheja me nxënësit e tij në Ferizaj.”, Elbasani, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/19957

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera