Një amerikan në Shqipëri.

1920-09-22

R. M. Davidson nga Ashland, Kentaki, i cili është përgjegjës për ndihmën e Kryqit të Kuq Amerikan në Elbasan, Shqipëri, i veshur me kostumin piktoresk të malësorëve shqiptarë. Kostumi është i gjithi prej leshi, me xhaketën tepër e rëndë si mbrojtje kundër të ftohtit te egës dhe shirave të dendur të maleve.

Të dhëna

Titulli
Një amerikan në Shqipëri.
Përshkrimi
Data
September 22, 1920
Origjina
Koleksioni i Kryqit të Kuq Amerikan
Të drejtat e përdorimit
Publike
Formati
JPG
Gjuha
Anglisht
Zona
Elbasan

“Një amerikan në Shqipëri.”, 1920-09-22, Elbasani, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/20565

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera