Reklamë për Hotel "Stringa" në Llixhën e Elbasanit

Reklamë në shtypin e viteve 1930-1940 për Hotel "Stringa" në Llixhën e Elbasanit

Të dhëna

Titulli
Reklamë për Hotel "Stringa" në Llixhën e Elbasanit
Përshkrimi
Reklamë në shtypin e viteve 1930-1940 për Hotel "Stringa" në Llixhën e Elbasanit
Lëshuesi
Shtypi
Kontribuesi
Z. Fetah Biza
Zona
Albania, Elbasan
Përmbajtja

Hoteli Familiar

STRINGA

në Llixhën e Elbasanit

i organizuar the plotësuar me gjthë konfortet u rihap. Hotelet STRINGA ndodhen në qendrë të burimeve thermale të famëshme të Llixhës dhe pranë banjave dobiprurëse.

Dhomat janë krejt të ndara, për famiIje, me tërracë, luliste, fushë për lë lojtur fëmijët dhe pyll bri hotelleve për shëtitje. ÇMIMET E HOTELIT:

klasa I. një dhomë me 2-3 shtrate      15 lek nata

klasa II.          „ „                                               10 lek nata

klasa III. „ „                                                           7 „ „

PENSION KOMPLET: klasa I. lek 275 dhe klasa II. lek 240. (Fjetje, ushqim, banjë për 15 dit].

RESTAURANT-KAFFE-PIJETORE çmimet krej popullore.

Për marrëveshje: hotel Stringa—Llixhë Elbasan, telefon, edhe në qytet: Shevqet Stringa N. 15,

Grupet e materialeve

“Reklamë për Hotel "Stringa" në Llixhën e Elbasanit”, Elbasani, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/23138

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera