1935. 06. 04, Shijon, Elbasan.

1935

by Fot Papajani

Foto e familjes së Fot Papajanit e shkrepur nga vetë ai.

Të dhëna

Titulli
1935. 06. 04, Shijon, Elbasan.
Përshkrimi
Foto e familjes së Fot Papajanit e shkrepur nga vetë ai.
Data
1935
Autori/Krijuesi
Fot Papajani
Kontribuesi
Familja Papajani

Fot Papajani, “1935. 06. 04, Shijon, Elbasan.”, 1935, Elbasani, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/23158

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera