Bashkëshortët Saveta dhe Tashku Mishto, pas martese, Elbasan 1936

1936

1936, Elbasan, bashkëshortët Saveta dhe Tashku Mishto, pas martese. Në Elbasan Saveta Mishto njihet si mamija e parë e shkolluar edhe jasht shtetit si mami. Martesa e saj me Tashku (Anastas) Mishto, inxhinier mekanik që mbaroi studimet në Gjermani prezantohen si një çift me një veshje elegante të kohës.

Të dhëna

Titulli
Bashkëshortët Saveta dhe Tashku Mishto, pas martese, Elbasan 1936
Përshkrimi
1936, Elbasan, bashkëshortët Saveta dhe Tashku Mishto, pas martese.
Në Elbasan Saveta Mishto njihet si mamija e parë e shkolluar edhe jasht shtetit si mami.
Martesa e saj me Tashku (Anastas) Mishto, inxhinier mekanik që mbaroi studimet në Gjermani prezantohen si një çift me një veshje elegante të kohës.
Data
1936
Kontribuesi
Z. Petraq Mishto

“Bashkëshortët Saveta dhe Tashku Mishto, pas martese, Elbasan 1936”, 1936, Elbasani, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/23160

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera