Shoqet e lagjes Kala, Saveta Mishto dhe Ana Popa, Elbasan 1936

1936

1936, Elbasan, Shoqet e lagjes Kala, Saveta Mishto dhe Ana Popa. Saveta (Sulkuqi) bashkëshortja e Tashku Mishto, dhe Ana Popa bashkëshortja e Miri Popa, mjek popullor dhe babai i Ylli Popa, kryeakademik, kanë pozuar me veshje qytetare popullore në çardhakun e shtëpisë në Kala.

Të dhëna

Titulli
Shoqet e lagjes Kala, Saveta Mishto dhe Ana Popa, Elbasan 1936
Përshkrimi
1936, Elbasan, Shoqet e lagjes Kala, Saveta Mishto dhe Ana Popa.
Saveta (Sulkuqi) bashkëshortja e Tashku Mishto, dhe Ana Popa bashkëshortja e Miri Popa, mjek popullor dhe babai i Ylli Popa, kryeakademik, kanë pozuar me veshje qytetare popullore në çardhakun e shtëpisë në Kala.
Data
1936
Kontribuesi
Z. Petraq Mishto

“Shoqet e lagjes Kala, Saveta Mishto dhe Ana Popa, Elbasan 1936”, 1936, Elbasani, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/elbasani/item/23162

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera