Letër e Qemal Stafës drejtuar Lef Nosit

1941

Letra e shkruar nga Qemal Stafa në vitin 1941, kur ai ishte student i Juridikut, drejtuar Lef Nosit Letra fillon: “I nderuari Lef Nosi. Së pari dëshiroj t’ju tregoj gëzimin shpirtnuer që më ka shkaktuem njoftja e juej, gëzim qi jam i sigurtë nuk do ta konsideroni si shfaqjen e një konvenience të zakones, por si një realitet… Letra përfundon: “Pëherë në dispozicion të juej përsa të ju nevojitet. Ju lutem të pranoni shprehjen e nderimit më të thellë. Qemal Stafa, Via Nicolini, 5 Casellai”.

Të dhëna

Përshkrimi
Letra e shkruar nga Qemal Stafa në vitin 1941, kur ai ishte student i Juridikut, drejtuar Lef Nosit

Letra fillon: “I nderuari Lef Nosi. Së pari dëshiroj t’ju tregoj gëzimin shpirtnuer që më ka shkaktuem njoftja e juej, gëzim qi jam i sigurtë nuk do ta konsideroni si shfaqjen e një konvenience të zakones, por si një realitet… Letra përfundon: “Pëherë në dispozicion të juej përsa të ju nevojitet. Ju lutem të pranoni shprehjen e nderimit më të thellë. Qemal Stafa, Via Nicolini, 5 Casellai”.
Data
1941
Kontribuesi
Z. Skënder Kosturi
Lënda
Elbasan, Letra

“Letër e Qemal Stafës drejtuar Lef Nosit”, 1941, Elbasani, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/elbasani/item/23586

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera