Letër e Fan Nolit dërguar Lef Nosit, Qershor 1908

1908

Letra e mësipërme ështe pjesë e leterkëmbimit të Lef Nosit me personalitete te politikës , besimit dhe letrave, patriotë të shquar e transliteruar nga mësuesja e letërsisë Migena Shyti dhe pasqyruar në artikullin e saj me titull : "Lef Nosi nëpërmjet letërkëmbimit të tij"

Të dhëna

Përshkrimi
Letra e mësipërme ështe pjesë e leterkëmbimit të Lef Nosit me personalitete te politikës , besimit dhe letrave, patriotë të shquar e transliteruar nga mësuesja e letërsisë Migena Shyti dhe pasqyruar në artikullin e saj me titull : "Lef Nosi nëpërmjet letërkëmbimit të tij"
Data
1908
Tematika
Lef Nosi, Fan Noli
Burimi
AQSH
Kontribuesi
Zj. Migena Shyti

“Letër e Fan Nolit dërguar Lef Nosit, Qershor 1908”, 1908, Elbasani, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/elbasani/item/23725

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera