Mensa e Shkolles se Ndertimit ne Elbasan

Pa date

Të dhëna

Data
Pa date
Institucioni
Shkolla e Ndertimit Elbasan
Format
jpg
Të drejtat e përdorimit
Nga arkivi i Muzeut Etnografik Elbasan, digjitalizuar nga ADE si pjese e projektit per te ruajtur dhe inventarizuar materialet e muzeut.
Zona
Elbasan

Grupet e materialeve

“Mensa e Shkolles se Ndertimit ne Elbasan”, Pa date, Elbasani, accessed 6 korrik 2022, https://adsh.al/s/elbasani/item/25543

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera