Pasaporta diplomatike që përdorte Lef Nosi në vitet 1919-1920.

1920

Të dhëna

Data
1920
Kontribuesi
Kastriot Dervishi
Formati
.jpg
Gjuha
Shqip, Albanian

Grupet e materialeve

“Pasaporta diplomatike që përdorte Lef Nosi në vitet 1919-1920.”, 1920, Elbasani, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/elbasani/item/26009

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera