Një kujtim i bukur i katër studentëve shqiptarë, dalur në Firence më 1 shkurt 1931.

1931-02-01

by Lul Gjevori

Në foto janë : nga e majta, Zia Luniku (?) Fuat Shtylla (jurisprudencë), Ali Hashorva (gjuhë-letërsi), Riza Shtylla (shkenca biologjike). Foto është shkrepur nga shoku i tyre Lul Gjevori.

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto janë : nga e majta, Zia Luniku (?) Fuat Shtylla (jurisprudencë), Ali Hashorva (gjuhë-letërsi), Riza Shtylla (shkenca biologjike).
Foto është shkrepur nga shoku i tyre Lul Gjevori.
Data
1 shkurt 1931
Autori/Krijuesi
Lul Gjevori
Kontribuesi
Z. Mehmet Shtylla
Origjina
Arkivi familjar i Z. Agim Shtylla
Materiali
Fotografi bardhë e zi
Zona
Itali

Lul Gjevori, “Një kujtim i bukur i katër studentëve shqiptarë, dalur në Firence më 1 shkurt 1931.”, 1931-02-01, Elbasani, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/elbasani/item/26067

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera