Naftali Andoni me veshje popullore te Elbasanit

Nuk datë.

“Naftali Andoni me veshje popullore te Elbasanit”, Elbasani, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/elbasani/item/26073

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera