for
Albumi i Muzeut të Shkollës Normale për vitet 1909-1928

  • Albumi i Muzeut të Shkollës Normale për vitet 1909-1928

    Ky është një nga albumet e kuruar nga mësuesit e Shkollës Pedagogjike në vite, me në krye Genc Trandafilin që kanë ruajtur dhe dokumentuar me kujdes dhe pasion materialet për të ngritur këtë muze. Keto materiale jane digjitalizuar nga shoqata Arkivi Digjital Elbasan dhe presin të dalin online në formën e një muzeu digjital.

Arkivat e zonave të tjera

Contribute

Add a new record