for
Letër e Fan Nolit dërguar Lef Nosit, Qershor 1908

  • Letër e Fan Nolit dërguar Lef Nosit, Qershor 1908

    1908

    Letra e mësipërme ështe pjesë e leterkëmbimit të Lef Nosit me personalitete te politikës , besimit dhe letrave, patriotë të shquar e transliteruar nga mësuesja e letërsisë Migena Shyti dhe pasqyruar në artikullin e saj me titull : "Lef Nosi nëpërmjet letërkëmbimit të tij"

Arkivat e zonave të tjera

Contribute

Add a new record