Nënprekfekti i Ersekës, Filip Çeka me qark-komandantin. Foto e viteve 30.

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera