Patriotë korçarë dalë në 1904.

1904

Sipas shënimeve, ulur nga e majta Odhise Kotta Pjasto (njëri nga dëshmorët e Orman Çiflikut) i dyti me fes në kokë Vasil Tromara, i treti Minella Noçka. Ky ka qenë avokat. I ati i këtij ka qenë nga një zonë e Gjirokastrës. Kurse e ëma ishte nga Korca, motër e Koco Kotes. Minella Noçka ka patur studio avokature në Korçë. Të dhënat mbi personat: nga Niko Kotherja

Të dhëna

Përshkrimi
Sipas shënimeve, ulur nga e majta Odhise Kotta Pjasto (njëri nga dëshmorët e Orman Çiflikut) i dyti me fes në kokë Vasil Tromara, i treti Minella Noçka. Ky ka qenë avokat. I ati i këtij ka qenë nga një zonë e Gjirokastrës. Kurse e ëma ishte nga Korca, motër e Koco Kotes. Minella Noçka ka patur studio avokature në Korçë.

Të dhënat mbi personat: nga Niko Kotherja
Data
1904
Materiali
Riprodhim
Zona
Korçë, Shqipëri

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera