Mësues dhe nxënës të shkollës "Moisi Golemi" në Kërçove. 1944

Zoti Rexhep Sadiku i ftuar nga komuna. Një grup i madh nxënësish dhe mësuesit përpara shkollës. (Nga shënimet e Z. Reis Poshi, mësues në shkollë)

Të dhëna

Titulli
Mësues dhe nxënës të shkollës "Moisi Golemi" në Kërçove. 1944
Përshkrimi
Zoti Rexhep Sadiku i ftuar nga komuna. Një grup i madh nxënësish dhe mësuesit përpara shkollës. (Nga shënimet e Z. Reis Poshi, mësues në shkollë)
Periudha
1943 – 1944
Kontribuesi
Z. Myrteza Poshi
Origjina
Arkivi familiar i Z. Myrteza Poshi.
Copyright
Kontribuesi
Të drejtat e përdorimit
Kontribuesi
Formati
jpg
Zona
Kërçovë

“Mësues dhe nxënës të shkollës "Moisi Golemi" në Kërçove. 1944”, Vlora, aksesuar më 30 korrik 2021, https://adsh.al/s/vlora/item/18509

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Etiketat

Etiketa të reja

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA

Arkivat e zonave të tjera