Flamurtari, Kampion i Shqipërisë 1984-85

Të dhëna

Titulli
Flamurtari, Kampion i Shqipërisë 1984-85
Periudha
1984-1985
Kontribuesi
Z. Ilir Balili
Zona
Vlorë

“Flamurtari, Kampion i Shqipërisë 1984-85”, Vlora, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/vlora/item/19315

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Etiketa të reja

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA

Arkivat e zonave të tjera