Papavangjeli në kërcim për të goditur

Të dhëna

Titulli
Papavangjeli në kërcim për të goditur
Kontribuesi
Z. Ilir Balili
Zona
Vlorë

“Papavangjeli në kërcim për të goditur”, Vlora, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/vlora/item/19323

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Etiketa të reja

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA

Arkivat e zonave të tjera