Petrit Stefa ne TeleSport

Të dhëna

Titulli
Petrit Stefa ne TeleSport
Kontribuesi
Z. Ilir Balili
Zona
Vlorë

“Petrit Stefa ne TeleSport”, Vlora, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/vlora/item/19325

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Etiketa të reja

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA

Arkivat e zonave të tjera