Bashkia e Vlorës, ish-konsullata Italiane

1939

Bashkia e Vlores,ish konsullata Italiane viti 1939. Edit Guljem Luka

Të dhëna

Titulli
Bashkia e Vlorës, ish-konsullata Italiane
Përshkrimi
Bashkia e Vlores,ish konsullata Italiane viti 1939. Edit Guljem Luka
Data
1939
Kontribuesi
Z. Ilir Balili
Zona
Vlorë

“Bashkia e Vlorës, ish-konsullata Italiane”, 1939, Vlora, aksesuar më 17 shtator 2021, https://adsh.al/s/vlora/item/20530

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Etiketat

Etiketa të reja

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA

Arkivat e zonave të tjera