Anije e kompanisë Austriake Lloyd me emrin Flora në zonën e Sarandës/Vlorës viti 1900

1900

Të dhëna

Data
1900
Kontribuesi
Zichy
Origjina
Arkiva Hungareze
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Gjuha
Hungarisht
Zona
Sarandë/Vlora

Grupet e materialeve

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

New Tags

 Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj ta çliroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA

Arkivat e zonave të tjera