Jetëshkrime nga Vlora

Në faqen Jetëshkrime do të gjeni jetëshkrime të përmbledhura të vlonjatëve që kanë lënë gjurmë në komunitetin e tyre. Platforma që po përdorim do të lehtësojë kerkimin e datave, emrave dhe detajeve të jetës së tyre për lexuesit. Shpresojmë në bashkëpunimin e publikut dhe lexuesve për të plotësuar këto jetëshkrime me detaje, foto apo të dhëna të tjera interesante. Nëse dëshironi të jepni kontibutin tuaj në pasurimin e arkivit të zonës së Vlorës mund të na dërgoni materiale duke përdorur formularin: Botoni

Arkivat sipas zonave