Eqerem bej Vlora (1885-1964)

1912

Ishte një fisnik shqiptar, politikan, shkrimtar, dhe një nga delegatët e Kuvendit të Vlorë̈s, e cila shpalli Deklaratën e Pavarësisë Shqiptare më 28 nëntor 1912.

Të dhëna

Përshkrimi
Ishte një fisnik shqiptar, politikan, shkrimtar, dhe një nga delegatët e Kuvendit të Vlorë̈s, e cila shpalli Deklaratën e Pavarësisë Shqiptare më 28 nëntor 1912.
Data
1912
Kontribuesi
Ilir Balili

Renditja: 2739 (3 shikime)

“Eqerem bej Vlora (1885-1964)”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/17511

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.