Eqerem bej Vlora me familje, rreth vitit 1930

Pjesë e Eqerem bej Vlora me familje, rreth vitit 1930

Renditja: 4853 (1 shikime)

“Eqerem bej Vlora me familje, rreth vitit 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/17521

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.