R.F.Gjermane vs Shqipëri 2-1. Petro Ruci vs Karl Heinz Rummenigge, nëndor 1983.

Pjesë e R.F.Gjermane vs Shqipëri 2-1. Petro Ruci vs Karl Heinz Rummenigge, nëndor 1983.

Renditja: 1590 (6 shikime)

“R.F.Gjermane vs Shqipëri 2-1. Petro Ruci vs Karl Heinz Rummenigge, nëndor 1983.”, 1983-11-20, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/18095

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.