Gjuetia si sport i preferuar. Elbasan, 1939

1939

1939, Elbasan, Një shëtitje për gjueti. Poshtë - Sif Dodbiba, Jani Bezhani (Gërmenji) nga fisi i Themistokli Gërmenjit. Sipër – Vasil Floqi, avokat, kushëri i Sif Dodbiba.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
1939, Elbasan, Një shëtitje për gjueti.
Poshtë - Sif Dodbiba, Jani Bezhani (Gërmenji) nga fisi i Themistokli Gërmenjit.
Sipër – Vasil Floqi, avokat, kushëri i Sif Dodbiba.
Periudha
Elbasan
Data
1939
Kontribuesi
Z. Anastas Dodbiba
Të drejtat
ADE

Position: 2792 (1 views)

“Gjuetia si sport i preferuar. Elbasan, 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/18527

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.