Qërqira dhe Vasil Nosi në Itali. 1937

1937

Qërqira Spiru dhe bashkëshorti i saj Vasil Nosi, djali i Grigorit, vëllai i Dr. Nosit dhe nipi i Lef Nosit, Itali 1937

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Qërqira Spiru dhe bashkëshorti i saj Vasil Nosi, djali i Grigorit, vëllai i Dr. Nosit dhe nipi i Lef Nosit, Itali 1937
Data
1937
Kontribuesi
Z. Anastas Dodbiba
Të drejtat
ADE

Renditja: 1641 (5 shikime)

“Qërqira dhe Vasil Nosi në Itali. 1937”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18529

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.