Sokrat Dodbiba si student i degës së ekonomikut, Vjenë 1917

1917

Sokrat Dodbiba si student në Vjenë, i pari nga e majta ulur.

 

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi

Sokrat Dodbiba si student në Vjenë, i pari nga e majta ulur.

 

Data
1917
Kontribuesi
Z. Anastas Dodbiba
Të drejtat
ADE

Position: 1089 (8 views)

“Sokrat Dodbiba si student i degës së ekonomikut, Vjenë 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/18531

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.