Kryepeshkopi i KOASH Dr. Visarion Xhuvani dhe kryetari i bashkisë së Durrësit, Ahmed Dakli, Durrës 1932-1933

1932

by Fotografi Gurashi

Në foto: Kryepeshkopi i KOASH Dr. Visarion Xhuvani (kleriku), i treti në rresht, me dorën në kapele, kryetari i bashkisë së Durrësit, Ahmet Dakli. Personat e tjerë ngelen për tu identifikuar.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto: Kryepeshkopi i KOASH Dr. Visarion Xhuvani (kleriku), i treti në rresht, me dorën në kapele, kryetari i bashkisë së Durrësit, Ahmet Dakli. Personat e tjerë ngelen për tu identifikuar.
Data
1932
Autori/Krijuesi
Fotografi Gurashi
Kontribuesi
Familja Dakli
Origjina
Arkivi Fotografik i Familjes Dakli
Të drejtat
ADE

Renditja: 2739 (3 shikime)

Fotografi Gurashi, “Kryepeshkopi i KOASH Dr. Visarion Xhuvani dhe kryetari i bashkisë së Durrësit, Ahmed Dakli, Durrës 1932-1933”, 1932, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 1 tetor 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/18539

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Visarion Xhuvani (1890 - 1965) Lidhje me materiale të tjera Personi